Bedrijfsfitness bij Fitxpert Oisterwijk

FitXpert biedt  ook bedrijfsfitness aan.
Wil jij de gezondheid van je werknemers verbeteren of goedkoper fitnessen via je werk? Dat kan!

Waarom FitXpert?

  • Onbeperkt sporten voor een vast laag maandbedrag
  • Trainen onder begeleiding van ervaren instructeurs
  • Elk dag vele groepslessen
  • Gratis trainingsschema’s en oefeningen

Voordelen

Bedrijfsfitness brengt een groot financieel voordeel met zich mee, zo kan het fiscale voordeel voor de medewerker oplopen tot wel 50%. Maar er is meer dan alleen financieel voordeel: aandacht voor de vitaliteit van uw medewerkers draagt bij aan het verhogen van de arbeidsproductiviteit en het verlagen van het verzuim, win-win!

Samenwerkingen

FitXpert werkt samen met de 3 grootste bedrijfsfitness organisaties van Nederland, Intenz Gezondheidsplan en Bedrijfsfitness Nederland, en Ben VitaalIntenz Gezondheidsplan zorgt voor vele voordelen van bedrijfsfitness via het High Five Fitness Netwerk, waarbij uw medewerkers voordelig kunnen sporten. Het belastingvoordeel kan via WKR wel oplopen tot 50% van de abonnementskosten. Ook verzorgt Intenz Gezondheidsplan de volledige administratie en krijgt u een gezondheidsportaal.

Bedrijfsfitness Nederland heeft het Nationaal Bedrijfsfitness Plan opgesteld. Dit is een kosteloze dienst vanuit Bedrijfsfitness Nederland: een onafhankelijke intermediair in bedrijfsfitness. In dit plan wordt bedrijfsfitness als een cafetariamodel aangeboden. Een werknemer ruilt belast loon voor een onbelast fitnessabonnement, zodat er gemiddeld 40% belastingvoordeel ontstaat. Het plan is heel efficiënt én voordelig.

Klik op één van de onderstaande logo’s en kom nog meer te weten over de mogelijkheden van bedrijfsfitness bij FitXpert Oisterwijk.

 
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info