Zumba

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics.

Spinning

Spinning is een energieke en intensieve conditionele workout. Je zit in groepsverband op een fiets met een traploos verstelbare weerstand. Onder begeleiding en op het ritme van de muziek kun je je helemaal uitleven.

Spin fit

De Spin fit les is een gecombineerde les van een half uur spinning en een half uur total body workout.

Core Training

Core Training is een workout die zich specifiek richt op je mid-sectie. Alle spieren in dit gebied zullen tijdens de oefeningen in les worden aangepakt, inclusief je buik-, rug- en bekkenspieren. Core Training is de essentiële workout die in ieder fitness schema past!

Gladiator Workouts

Dit is het nieuwe, high intensity (groeps)fitness. De Gladiator Workout is gebaseerd op circuittraining en zorgvuldig ontworpen om zowel kracht- en cardioconditie te trainen alsook functie.Circuit- en intervaltraining zijn bewezen de meest effectieve trainingsvormen te zijn. Niet uren op een loopband of crosstrainer staan, maar korte, intensieve workouts. Het lichaam telkens weer verrassen en uitdagen. Echte fitheid, op een atletische manier, maar dan wel voor alle niveaus toegankelijk. Nieuwsgierig naar deze effectieve groepsworkout, waarbij je snel afvalt, je conditie verbetert en je spieren versterkt? Bel dan vandaag nog voor een gratis proefles.

Power yoga

Power Yoga is de interactieve en dynamische vorm van Yoga. Tijdens Poweryoga worden, in tegenstelling tot de traditionele vormen van Yoga, fysieke houdingen, bewegingen en oefeningen direct na elkaar uitgevoerd. Hierdoor stimuleer je gewichtsverlies én verbeter je de conditie van je spieren!  Wil jij de voordelen van Yoga, maar train jij liever op een interactieve en dynamische manier? Dan is Power Yoga zeker een les voor jou!

Combifit

Deze effectieve allround les biedt voor ieder wat wils. Er is aandacht voor conditie, spierversterking, lenigheid en techniek. Met behulp van diverse sportvormen wordt op stimulerende muziek gewerkt aan een beter uithoudingsvermogen, meer spierkracht en een strakker lijf. Plezier in het sporten is hierbij heel belangrijk. Elke les is anders. We trainen onder andere met gewichtjes, steps, circuittraining en grondoefeningen. Het doel van de Complete Combi Fit Workout is strakker, sterker en soepeler worden. Kortom: fit zijn! De Combi Fit Workout is zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden. Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau trainen. Er wordt rekening gehouden met de leeftijd, fitheid en eventuele beperkingen van de sporters. Het leuke hiervan is dat de groepen divers van samenstelling zijn. Er trainen mannen en vrouwen van alle leeftijden.

Extreme Workout

Deze effectieve allround les biedt voor ieder wat wils. Er is aandacht voor conditie, spierversterking, lenigheid en techniek. Met behulp van diverse sportvormen wordt op stimulerende muziek gewerkt aan een beter uithoudingsvermogen, meer spierkracht en een strakker lijf. Plezier in het sporten is hierbij heel belangrijk. Elke les is anders. We trainen onder andere met gewichtjes, steps, circuittraining en grondoefeningen. Het doel van de Etreme Workout is strakker, sterker en soepeler worden. Kortom: fit zijn!

Fitness Combat

Fitness Combat is uniek: geen moeilijke pasjes of dansjes. Een no-nonsense kickboksles, alleen dan zonder het fysieke sparringscontact. Je traint op bokszakken en trap- en stootkussens. Je doet oefeningen met medicijnballen en gewichten. Je drukt op, doet buikspieroefeningen en je gaat touwtje springen.Fitness Combat is geen les voor mensen die een relaxed lesje willen! De lessen zijn pittig, leuk en zeer gevarieerd. Fitness Combat is een intensieve kickboksles voor iedereen: man of vrouw, jong of oud, manager of secretaresse.Ook voor de oudere jongeren onder ons is Fitness Combat zeer geschikt!Of je nu een blessure hebt, niet van fysiek sparringscontact houd omdat je bang bent voor blessures/blauwe ogen wegens je werk of gewoon: je wilt een calorie-killer workout...

Fitness Combat: No Contact, Maximum Fun!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info