Weerbaarheidsworkshop

Agressie en geweld. Twee begrippen die onlosmakelijk aan onze huidige samenleving verbonden zijn.Dagelijks worden we met agressie geconfronteerd. Als we de tv aanzetten of de krant openslaan. Maar ook op straat, op het werk, in de winkel, in het verkeer. De vraag waar de hele maatschappij zich tegenwoordig mee bezighoudt, is wat we er tegen kunnen doen. En is er eigenlijk wel iets tegen te doen? In onze weerbaarheids workshop geven wij hier antwoord op.

Met behulp van verbale, non-verbale en fysieke oefeningen leren we onze deelnemers dat er wel degelijk een verdediging is tegen de meeste vormen van agressie. U leert om in bedreigende situaties in eerste instantie een verbale oplossing te vinden. Mocht dit niet lukken dan zult u na het volgen van deze workshop ook in staat zijn u fysiek op gemakkelijke wijze te verdedigen. Zo maakt u kennis met de meest effectieve en eenvoudige technieken om tijdens een aanval de juiste positie in te nemen, de aanval te blokkeren en te beantwoorden. Ook leert u om met behulp van derden een agressor uit te schakelen. Tot slot wordt er aandacht aan het strafrechtelijke aspect besteed.

Bij het samenstellen van de oefeningen gaan we uit van de individuele kracht en zwakheden van de deelnemers. In overleg met de opdrachtgever kunnen bijvoorbeeld probleemsituaties op het werk aangepakt worden. Omdat specifieke werk- en leefsituaties worden nagebootst, krijgt de workshop een persoonlijk en op maat gemaakt karakter.

De oefeningen uit de workshop zijn daarnaast doeltreffend, door iedereen te leren en fysiek niet zwaar. U hoeft niet sterk, groot of sportief te zijn om deze workshop te volgen. We kunnen iedereen weerbaar maken tegen grotere en sterkere agressors!

Wij organiseren weerbaarheid workshops voor vrienden, bedrijven of vrijgezellen feestjes. U kunt zelf de workshop, datum en tijd bepalen. Bent u geïnteresseerd in de weerbaarheid workshop  of wenst u meer informatie over de werkwijze van www.fitxpert.nl? Neem dan contact op met ons op via 013 5219119 of info@fitxpert.nl. Ook kunt u op elk moment van de dag een vrijblijvende offerte aanvragen.

De cursus wordt verzorgd door Henk Heesbeen:
Personal Trainer, Selfdefence Instructor, zwarte band jiu jitsu, zwarte band Mitsu no Kokoro, zwarte band Forsvar, Fit Strike  MMA Instructor, Personal Security Instructor, Muay Thai Instructor, Advanced Personal Trainer.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info