Wij doen het niet beter...
We doen het anders!

 Welkom op mijn website, leuk dat je me hebt gevonden !

Mijn naam is Tiny van de Wouw,

Sinds 2010 ben ik coach van PS. food & lifestyle in Oisterwijk.
Jarenlang ben ik op zoek geweest naar een voeding programma waar ik achter kon staan en waar ik vertrouwen in heb. 
PS. food & lifestyle is dit programma!

PS. food & lifestyle is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Met PS. food & lifestyle ga je niet minder eten, maar leer je anders eten. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment aan koolhydraatarme en eiwitrijke producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

Met 6 eetmomenten op een dag heb je geen honger en is het makkelijk vol te houden. De producten zijn smakelijk en combineer je lekker met veel groente en vlees of vis. Het PS. food & lifestyle programma is daarnaast zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. In drie fasen werken we naar jouw streefgewicht en leer ik je hoe je dit gewicht ook kunt vasthouden.

Inmiddels heb ik een groot aantal mensen mogen coachen met als resultaat dat ze weer trots en zelfverzekerd zijn als ze in de spiegel kijken. Op de moeilijke momenten ben ik er voor jou, niet alleen tijdens het moment dat je komt wegen maar juist ook als je op de bank zit en het even niet meer ziet zitten. Laat het me weten en ik zorg dat jij zo’n moment kan doorstaan.

Wil jij ervaren wat culinair afvallen is, dan hoor ik dit heel graag.

Ik weet zeker dat je het kunt, ik ben jouw stok achter de deur en samen verslaan we de kilo’s !
Tot snel ?!

Tiny van de Wouw
Gecertificeerd PS. food & lifestyle consulente

Maak met PS. food & lifestyle de eerste stap naar jouw nieuwe levensstijl


Wat is het PS. food & lifestyle programma?

Je goed voelen, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Als coach kan ik je daarbij helpen en ben dat duwtje in de rug als je het nodig hebt.

Het PS. food & lifestyle programma volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levens-stijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en  doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

De basis van het afslankprogramma

Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast op jouw wensen en behoeften. Maar gemiddeld genomen zijn er 6 eetmomenten per dag. Hiervan zijn 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Je maakt gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. De lunch en het diner worden onder andere aangevuld met groenten, vlees/vis/vegetarisch. De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Je gaat hiermee niet minder eten, maar ánders. Hierdoor is het  makkelijk vol te houden en deel je jouw dag naar wens in. Afslanken hoeft dus geen straf te zijn. De eiwitrijke en  koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat een gezonde levens-stijl precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van jouw gewenste gewicht blijf je onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

De voordelen van PS. food & lifestyle:

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Begeleiding van mij als gecertificeerd PS. food & lifestyle coach
  • Eiwitrijke, koolhydraatarme producten
  • Behoud van je spiermassa
  • Geen jojo effect
  • Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl

De start van het progamma

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Zodra je begint met het PS. food & lifestyle programma,  begin je met het PS. food & lifestyle starterspakket. Dit is een allesomvattend pakket voor de eerste week. Je kunt denken aan producten, een kookboek en allerlei brochures die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

Na het starterspakket neem je wekelijks producten mee die je lekker vindt. Het gemiddelde gewichtsverlies in de eerste fase is zo’n 1 – 2 kilo per week. Afhankelijk van je geslacht, leeftijd, lengte en bijvoorbeeld dieetverleden en medicatie.

In de volgende fases bouw je de PS. food & lifestyle producten af en eet je weer meer producten uit de supermarkt. Maar PS. food & lifestyle biedt ook een productlijn speciaal bedoeld voor gewichtsbehoud. Reguliere producten die je nog jarenlang naar wens kunt gebruiken. Hierbij kun je denken aan muesli’s, pasta’s, wraps en tussendoortjes voor onderweg. Je leert in deze fase hoe je het best jouw voedingspatroon kunt inrichten om je bereikte gewicht vast te houden.

Wat kost het PS. programma?

De kosten van het PS. programma zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel. Een product of eetmoment kost ca. €2,80. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je €14,- per dag en ongeveer €98,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Daarnaast zijn de begeleiding en de consulten hierbij inbegrepen. Zodra je gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan.

Meer weten?

Wil jij weten hoe een traject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien? Of wil je meer weten over PS. food & lifestyle, onze PS producten of een van onze koolhydraatarme recepten? Neem contact met me op!

E-mailen
Bellen