Wij doen het niet beter...
We doen het anders!


Gold pakket

Ontketen je potentieel met het FitXpert Lifestyle Gold-pakket!

Transformeer jouw leven in slechts 12 weken met ons exclusieve Lifestyle Gold-pakket! Dit op maat gemaakte programma biedt jou de perfecte combinatie van Personal Training, Life Coaching en Voeding Consult, aangevuld met een exclusieve online workshop van 12 weken. Bereik jouw doelen, creëer blijvende veranderingen en leef het leven waar je altijd van hebt gedroomd!

Met het FitXpert Lifestyle Gold-pakket krijg je toegang tot:

  • Intake en body analyse: We beginnen met een grondige analyse van jouw huidige situatie om een persoonlijk plan op te stellen.
  • 24 x personal training: Onze deskundige Personal Trainers staan voor je klaar om je te begeleiden en te motiveren tijdens jouw fitnessreis.
  • 4x Life Coaching: Onze Life Coaches helpen je om mentale obstakels te overwinnen en jouw volledige potentieel te bereiken.
  • Voeding Consult: Ontvang deskundig advies over voeding en leer hoe je gezonde eetgewoonten kunt implementeren.
  • Voedingsbegeleiding: Krijg persoonlijke begeleiding om jouw eetgewoonten te optimaliseren voor maximale resultaten.
  • 12 weeks online programma FoodSWITCH: Het Food SWITCH programma is de meest wetenschappelijk onderbouwde aanpak voor een gezonde leefstijl en gezonder ouder worden op gebied van gezonde voeding.


Dit alles voor een investering van slechts €1400,-.

Waarom zou je langer wachten om het leven te leiden dat je verdient? De meest waardevolle investering die je kunt maken, is in je eigen gezondheid en kwaliteit van leven. Grijp deze kans om de beste versie van jezelf te worden met het FitXpert Lifestyle Gold-pakket!

Neem nu contact met ons op en start jouw transformatie naar een gezonder, gelukkiger en energieker leven!

 

E-mailen
Bellen